Трейлър и плакат на „Tusk” на Кевин Смит

от на 2014-07-29
 

Tusk

Кевин Смит определено разочарова с „Red State” (да не говорим за по-предната му обида към интелекта на всеки средно интелигентен човек „Скатавки”), но сега има голям шанс да ни се реваншира с налудничаво звучащия си нов хорър „Tusk”, в който млад мъж – автор на подкаст за странни човешки истории – сам попада в такава, след като е заловен от вманиачен бивш моряк, който чрез физически и психически мъчения се опитва да го превърне в… морж. Точно така, в морж!

Наскоро Смит сподели, че подходът му към „Tusk” е бил като към „стар хорър на British Hammer” и да, накрая превръщат героя в „шибан морж”. Доколкото разбираме обаче, това не спойлва по никакъв начин филма, а същото важи (поне така споделиха запознати) и за първия трейлър, който дебютира на Comic-Con. В главните роли са Джъстин Лонг и Майкъл Паркс, а компания им правят Хейли Джоел Озмънд и Дженезис Родригес. Вижте.

Това или ще е супер, или тотална трагедия. Засега ние сме някъде по средата, поне що се касае очакванията ни, но стискаме палци за „супер”, разбира се. Първо, защото обичаме подобни смахнати филми (истории), второ, защото харесваме Смит и ни е гадно, че от години не е правил нищо свястно и трето, кой нормален, обичащ киното човек стиска палци даден филм да се окаже тъпотия?

Като допълнение към трейлъра вижте и първия постер.

плакат

Режисьор на „Tusk” е Кевин Смит, а в ролите са Джъстин Лонг, Майкъл Паркс, Хейли Джоел Озмънд, Дженезис Родригес, Харли Моренстайн, Ралф Гарман и др.

Премиерата е 19 септември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • TTT
  2014-07-29 at 22:41

  Ако под „Скатавки“ се има предвид Cop Out – съгласен, филмът не става, но Red State не бих го нарекъл разочарование – просто е в различен дух от досегашните филми на този режисьор (естествено, не е шедьовър, но в рамките на жанра си е ок).

  Отговор

 • Дринов
  2014-07-30 at 10:09

  Беше разочарование „в рамките“ на личните ни очаквания, които бяха повече от големи.

  Отговор

 • ТТТ
  2014-07-30 at 10:27

  Така става :) В тази връзка обаче, като гледам трейлъра, както и кой участва (пак психясал Паркс, пак в подобна на ролята от Red State), трудно филмът ще бъде по-различен от последния засега – микс от (доста извратен) хумор и хорър. Но дано да ни изненада приятно де :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2014-07-30 at 10:33

  „Red State“ e потресаващо тъпа претенция, от която най-много страдаше баш Майкъл Паркс в жалките си опити да психопатства из откровено нелепа кино-среда. Оф, излъгах… най-много страда зрителя от тоя филм. Виж, „Tusk“ има що-годе сносен вид засега.

  Отговор

 • Дринов
  2014-07-30 at 11:10

  Да промъква ми се някво неприятно чувство, че и “Tusk” може да се окаже нещо подобно като „Red State“, но засега предпочитам да съм оптимист. :)

  Отговор

 • Bronx
  2014-09-22 at 14:56

  Мощен елитизъм цари тук. Червения щат си беше доста читав филм а Tusk се очертава още по.

  Отговор

 • Izumen
  2015-09-13 at 11:15

  Абе, гледахте ли го това?

  Отговор

 • 2015-09-13 at 11:46

  Аз още не съм. Ама, не чувам добри неща. :/

  Отговор

 • ТТТ
  2015-09-13 at 12:51

  Аз го гледах и мога да ви кажа, че дълбоко съжалявам 😀 Просто гледането му те кара да се чувстваш изключително гадно, живо мъчение е, а комедийните елементи (защото ги има) стоят адски не на място и изобщо не са смешни или забавни. Очакванията ми бяха за комедиен хорър, или поне чист хорър, а то е някаква отвсякъде сбъркана тонално извратения. Определено съветът ми е да не си го причинявате.

  Отговор

 • Izumen
  2015-09-13 at 14:04

  Кевин Смит разказваше история как Джони Деп си сложил изкуствен нос, който приличал на хуй. Заинтригува ме. :)

  Отговор

 • ТТТ
  2015-09-13 at 14:30

  Прилича, да – както и целият филм :) Иначе, най-лошото е, че доколкото разбрах, този филм е първи от трилогия в тоя дух (истории, вдъхновени от странни подкаст изпълнения на Смит) 😀 А беше време, когато човекът бълваше яки филми – Clerks, Mallrats, Dogma… какво чак толкова му стана, че зави в тая посока, не знам :)

  Отговор

Коментирайте