Първи поглед към Гал Гадот като Wonder Woman в „Батман срещу Супермен”

от на 2014-07-27
 

Доколкото разбираме, „Comic-Con”-ският панел на „Batman v Superman: Dawn of Justice” е бил с продължителност само десетина минутки, но пък напълно си е заслужавал. Зак Снайдър, към който по-късно са се присъединили Хенри Кавил, Бен Афлек и Гал Гадо, е представил кратък тийзър трейлър – Батман с пламтящи очи и пълно бойно снаряжение (костюмът му потвърдено е вдъхновен на 100% от „Batman: The Dark Knight Returns” на Франк Милър) се изправя срещу Супермен, както и първия официален поглед към Гадот като Wonder Woman (Жената чудо).

За съжаление, на този етап ние нямаме възможност да видим тийзъра, но пък за сметка на това разполагаме с визията на Жената чудо. Вижте!

Гал Гадо като Wonder Woman

Основното ни притеснение по адрес на Wonder Woman винаги е било, че Гадот не е достатъчно „знойна” за ролята, но гледайки снимката няма как да отречем, че тя изглежда просто прекрасно. Костюмът също. Всъщност не можем да измислим нищо, което да не ни допада. Иска ни се да я видим и в действие, ама за това сигурно ще трябва да почакаме до следващия Comic-Con – все пак до премиерата на филма остават две години.

А сега, понеже в интернет има всякакви… хора, които нямат какво да правят по цял ден, а и принципно имат доста талант, вижте същата снимка, но префасонирана така, че Гадот да е облечена в традиционния екип на Wonder Woman.

Гал Гадот като Wonder Woman

А как ще изглеждат Батман и Супермен, както и допълнителни подробности за „Batman v Superman: Dawn of Justice”, можете да видите в новините ни до момента.

Режисьор на филма е Зак Снайдър, а в ролите са Хенри Кавил (Супермен), Бен Афлек (Батман), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Гал Гадот (Жената чудо), Рей Фишър (Киборг), Джереми Айрънс (Алфред), Даян Лейн (Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Джейсън Момоа (Аквамен), Тао Окамото (Мърси Грейвс), Холи Хънтър, Скут МакНейри и Калън Мълви.

Премиерата на „Batman v Superman: Dawn of Justice” е 6 май 2016.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте