След като вече видяхме как ще изглежда Батман в „Batman v Superman: Dawn of Justice”, а преди два дни и Кларк Кент, беше само въпрос на време, преди да видим и „the real deal” – самия Супермен в целия му блясък. Само дето „блясък” не е първата дума, която ни хрумва по отношение на снимката. Не че Хенри Кавил не изглежда достатъчно героично, просто всичко е прекалено мрачно и сериозно и не ни е особено бляскаво. Всъщност няма какво да ви обясняваме, след като можете да видите сами – все пак „a picture is worth a thousand words”.

Супермен

Помислихме си, че след като на първата си снимка Батман е „тъжен и угрижен”, Супермен може да е по-доволен, но не, той изглежда много недоволен и силно се съмняваме причината за това да е сипещият се дъжд. Изглежда, че предстоят тежки времена. Нещо, което се потвърждава от най-новите слухове, че наред с Лекс Лутър, във филма ще се появят (в една или друга форма) още четирима злодея.

Това са серийният убиец Виктор Зас (който се появява и в игрите „Arkham Asylum” и „Arkham City”), медийният магнат Морган Едж, който е част от мафиотската организация с извънземно участие Интерганг; свързаният с Ра’с Ал Гул и лигата на убийците Дейвид Кейн, който помага в обучението на младия Брус Уейн, и правителственият агент Аманда Уолър, наричана „Стената” , която е една от най-безпощадните жени в света на шпионажа и политиката.

Разбира се, повечето от тях ще се мяркат за секунди и няма да имат отношение към главната история, но все пак ще участват. Между другото, Latino Review предлагат вариант как точно тези образи се вписват в сюжета и ако сте любопитни, можете да хвърлите едно око.

И последно, някой друг освен нас смята ли, че градът зад Супермен прилича повече на Готам, отколкото на Метрополис? Какъв е шансът част от действието да се развива там? Предполагаме, че няма да разберем скоро.

Премиерата на „Batman v Superman: Dawn of Justice” е 6 май 2016, а повече подробности за филма може да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *