Точно седмица след като видяхме чудесния първия трейлър на очаквания с голямо нетърпение телевизионен сериал на Гийермо дел ТороThe Strain”, FX представиха нов, не по-лош удължен трейлър, който предлага доволно количество нови кадри, дава доста по-добра представа за завръзката на историята и допълнително циментира доброто ни впечатление. Вижте!

Не смеехме и да се надяваме, че ще видим толкова много кадри, преди да бъде излъчен първият епизод… И не ни се ще да се повтаряме, но сме адски доволни от това, което виждаме, и имаме (приятното) усещане, че това ще стане новият ни най-любим сериал.

The Strain” разказва историята на доктор Ефраим Гудуедър, който е ръководител на екип от Центъра за борба с биологични зарази в Ню Йорк. Той и хората му са повикани да разследват огнище на мистериозна зараза, която може да е свързана с древен щам на вампиризъм. С разпространението на вируса Еф и екипът му, както и група обикновени нюйоркчани започват война за съдбата на човечеството.

Режисьор на първия (от общо 13-те епизода на първи сезон) е Гийермо дел Торо, а в ролите са Кори Стол, Шон Остин, Миа Маестро, Натали Браун, Джонатън Хайд, Кевин Дюранд и Дейвид Брадли.

Премиерата е 13 юли по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Както Дел Торо го беше казал в Pacific Rim така и тука – the real mother fking vampires 🙂

  2. Ее, много добре изглежда! Тъкмо се чудех какво ще се гледа лятото. 🙂