Пиърс Броснан

Ready or not…

Relativity Media представиха първия трейлър на шпионския екшън трилър на Роджър Доналдсън „The November Man”, в който Пиърс Броснан си припомня доброто старо време, когато беше най-известният таен агент на света – Бонд, Джеймс Бонд. За да затвърди носталгията по образа, екранен партньор му е Бонд-момичето Олга Куриленко – нищо, че двамата не са се засичали в един и същи филм.

The November Man” разказва за бившия агент на ЦРУ Питър Деверо (Броснан), чийто спокоен живот извън службите е нарушен, когато е принуден да приеме една последна задача – да осигури оцеляването на изключително важен свидетел (Олга Куриленко). Деверо скоро открива, че задачата му го е превърнала в мишена на бившия му ученик и приятел Дейвид Мейсън (Люк Брейси). С нарастващото подозрение за „къртица” в агенцията, Деверо не може да се довери на никого…

Филмът изглежда само една идея по-добре, отколкото звучи сюжетът, а той звучи като възможно най-голямото жанрово клише. Все пак във видяното откриваме някакъв чар и ни се ще да видим и пълния трейлър, преди да решим дали да му хвърлим едно око или да го оставим директно на майките ни, за които очевидно е предназначен.

Режисьор на „The November Man” е Роджър Доналдсън („Видове”, „Върхът на Данте”, „Фермата”, „The Bank Job”), а в ролите са Пиърс Броснан, Олга Куриленко, Люк Брейси, Елиза Тайлър, Уил Патън, Патрик Кенеди и др.

Премиерата е 27 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *