Хали Бери

Преди време видяхме първия тийзър на новия фантастичен сериал на CBS и Amblin Television „Extant”, в който Хали Бери влиза в ролята на астронавтката Моли Удс, чиито преживявания по време на едногодишната ѝ мисия в космоса водят до събития, които ще променят курса на човешката история. Подробностите обаче за какво точно, как и по какъв начин ще се случи това останаха скрити и не ни остана друга възможност, освен да чакаме пълния трейлър за малко повечко информация.

Е, трейлърът вече е факт – всъщност той дебютира преди няколко седмици, но ние се позабавихме с представянето му – и дава доста добра представа какво точно е естеството на „заплахата”, която може да доведе до измирането на човечеството като вид, но като цяло не разкрива много и запазва голяма част от мистерията. Преди да видите трейлъра, хвърлете едно око и на още един тийзър.

Споменавали сме, че „фантастика” и „Спилбърг” е всичко, което ни е необходимо, за да ни паркират пред екрана, но когато говорим за телевизионни сериали сме имали сериозни разочарования („Terra Nova”) и тук имаме едно на ум. Като цяло обаче не сме нито впечатлени, нито отблъснати от рекламите на „Extant”, което е добре, защото ще можем да подходим към него без предварителни очаквания и да го оценим по достойнство.

Вижте и един постер.

плакат

Първи сезон на „Extant” ще бъде 13 епизода – поръчани без традиционния пилотен епизод, а главната роля ще се изпълнява от Хали Бери. Освен нея, в ролите ще видим Хироюки Санада, Камрин Менхайм, Пиърс Ган

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *