Този понеделник е премиерата на най-новия сериал на НВО – любопитно изглеждащата драматична мистерия „The Leftovers”, и решихме, че си заслужава да обърнем един последен поглед към него, като ви покажем голяма част от рекламите, които се натрупаха след дебюта на първия тийзър, който видяхме преди малко повече от два месеца.

За тези, които за първи път се сблъскват със сериала, продуцент, сценарист и автор на идеята е Деймън Линделоф („Lost”, „Прометей”), а в основата му е едноименният роман на Том Перота, разказващ за група хора, които трябва да се справят с последиците от необяснимо събитие, през което 140 милиона души (2% от населението на Земята) от всякаква възраст, пол и произход, изчезват без да оставят никаква следа.

Въпреки явните библейски мотиви с „The Rapture” – момента преди апокалипсиса, в който всички вярващи са взети в небесата, а „ужасните” неверници са оставени на Земята да си понесат последиците, историята е вдъхновена от атентата на 11 септември и в крайна сметка, мистерията с „изчезването” няма да има религиозен характер, което поне за нас е в огромен плюс.

Това, което си пожелаваме предварително, е за разлика от обикновено, този път Линделоф да даде поне някакви отговори. А сега вижте рекламите, включващи един удължен трейлър, два по-къси и един телевизионен спот, както и един тийзър постер.

http://www.youtube.com/watch?v=Shn1mPejr_4

http://www.youtube.com/watch?v=mN3aHP3lMl0

http://www.youtube.com/watch?v=1IfTQAWnfvc

http://www.youtube.com/watch?v=znkM3xyKCvw

Ето и плаката.

плакат

Сред режисьорите на 10-те епизода от първия сезон са Питър Бърг, Мими Ледър и Даниъл Сакхайм, а в ролите са Джъстин Теру, Кристофър Екелстън, Лив Тайлър, Кари Куун , Ан Дауд , Аманда Уорън, Маргарет Куили, Крис Зилка, Кари Куун и др.

Американската премиера на първия епизод на „The Leftovers” е неделя, 29 юни, а у нас ще може да бъде видян още на следващия ден от 22.05 ч. по НВО и HBOGO. Това е времевият пояс и за останалите епизоди от сезона.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Много съм доволен от пилота, а „купола“ не знам вече как го търпя (малко не на място :D).