Накратко: ако ни позволите една-две евтини метафори, страхотният първи трейлър на „Birdman” (или „The Unexpected Virtue of Ignorance”) на Алехандро Гонзалес Иняриту наля доста масло в огъня на нашето нетърпение и вдигна и без това високите ни очаквания, затова в момента приветстваме всякакви нови подробности, с които да задоволим жаждата си за допълнителна информация.

А най-новата такава подробност идва под формата на няколко снимки, разпространени от EW, които може да не са нещо супер специално, но напълно си заслужават, ако не за друго, то заради кадъра (който видяхме и в трейлъра), в който Майкъл Кийтън и размотаващият се по слипопве Едуард Нортън се изправят един срещу друг в юмручно пререкание.

Birdman - Майкъл Кийтън и Едуард Нортън

Birdman - Майкъл Кийтън и Едуард Нортън

Birdman - Майкъл Кийтън и Наоми Уотс

Birdman - Майкъл Кийтън, Наоми Уотс, Зак Галифанакис

Birdman - Едуард Нортън и Ема СТоун

Birdman” разказва за актьор (Майкъл Кийтън), който буквално е преследван от образа си на супер-герой (ролята, което го е направила известен) и е на път да изгуби здравия си разум, опитвайки се да се върне в светлините на прожекторите с роля в пиеса на Бродуей, жонглирайки между семейството и кариерата си.

Режисьор на „Birdman” е Алехандро Гонзалес Иняриту, а в ролите са Майкъл Кийтън, Едуард Нортън, Ема Стоун, Наоми Уотс, Зак Галифанакис, Андреа Райсбъроу, Ейми Райън и др.

Премиерата е 17 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *