Преди няколко дни видяхме първите официални снимки от нетърпеливо очаквания „Джурасик свят”, които въпреки че не показваха никакви „гигантски влечуги”, успяха да ни изкефят и развълнуват подобаващо. Все пак, не можем да отречем, че снимките ни докараха доста сериозна „жажда” за динозаври и точно с нея реши да си поиграе режисьорът Колин Тревъроу, който вчера в своя туитър акаунт разпространи кадър, загатващ за дебнещите ни в тъмното (снимката е озаглавена „Нощи”)… зъби.

Дали става въпрос само за сенки, наподобяващи динозавърски челюсти, или за новия генно модифициран вид, за който режисьорът спомена в чудесното си интервю, в което адресира наскоро изтеклата информация за сюжета, тепърва ни предстои да разберем.

Като допълнение, вижте и една нашивка на ветеринарната служба на „Джурасик свят”.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и др.

Премиерата е 12 юни 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *