Final Girl

Както се казва на английски, bear with us. Ако ни беше хванал някой друг ден, трейлърът, който ще видите по-долу, отма би отнесъл едно „WTF”, но понеже сме големи почитатели на Абигейл Бреслин (която отдавна вече не е малкото момиченце от „Мис Слънчице”), а днес се чувстваме дори по-благоразположени към нея, отколкото обикновено, ще си затворим очите.

Става въпрос за режисьорския дебют на фотографа Тайлър ШийлдсFinal Girl”, в който група момчета тийнейджъри, безнаказано извършват убийства за забавление до момента, в който за следващата си жертва избират Вероника (Бреслин) – младо момиче, обучаваща се за убийца, за която момчетата се явяват финален тест.

Очевидно става дума за сериозна евтинийка, в която Тайлър Шийлдс е решил да остави малко традиционната фотография и да поекспериментира с „движещи се картинки”. Лошо няма, дето се вика, стига да заложи малко повече на нетрадиционните похвати и да не се взима на сериозно, но нищо такова не виждаме в трейлъра. Да, един-два кадъра изглеждат добре, но киното е много повече от поредица добре изглеждащи кадри. И това момче този мутант Людовик…? Нямаме думи просто.

Вижте и един тийзър постер, две промоционални визии, както и две „провокативни” снимки на Бреслин (дело на Шийлдс), които наскоро поразбуниха духовете на пуританите, тъй като Бреслин все още няма 18 години. Не ни питайте и ние не ги разбираме.

Final Girl

Final Girl

Final Girl

Final Girl

Final Girl

Режисьор на „Final Girl” е Тайлър Шийлдс, а в ролите са Абигейл Бреслин, Александър Людовик, Уес Бентли, Камерън Брайт (още едно момченце, което е пораснало лошо), Франческа Истууд, Логан Хъфман, Брет Лондон и др.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *