Трейлър и плакат на „The Judge” с Робърт Дауни-син

от на 2014-06-20
 

Робърт Дауни-син и Робърт Дювал

Робърт Дауни-син си взима почивка от комиксовата вселена на Marvel и продуцира и участва в скромната драма „The Judge”, обграден със звезди от класата на Робърт Дювал, Били Боб Торнтън, Вера Фармига, Винсънт Д’Онофрио, Мелиса Лио, Дакс Шепърд, Лейтън Мийстър, Балтазар Гети и Дейвид Кръмхолдс. Дотук отлично.

Филмът разказва за арогантния адвокат Ханк Палмър (Дауни), който се завръща в родния си град за погребението на майка си, където открива, че баща му (Дювал), известен съдия, с когото не си говорят от години, му предстои дело за убийство, в което той е обвиняем. Ханк се нагърбва със задачата да открие истината и да защити баща си, въпреки все още съществуващите „демони” от миналото между него и семейството му. И дотук добре.

Да видим сега първия трейлър на филма, който вчера беше разпространен лично от самия Робърт Дауни.

Съжаляваме, ама не! Дотук всичко беше чудесно, но нищо в този трейлър не ни харесва. Ама нищо. Принципно сме гледали подобни филми на тема чест и семейство, където нещата са се получавали (при това добре), но дозата сантименталност, която ни лъхна, е направо смъртоносна. Принципно един здрав режисьор би могъл да спаси положението, но поне за нас Дейвид Добкин, познат ни от комедийната класика „Ловци на шаферки” и „Размяната”, не е такъв. Никак не ни се връзва с такъв тип материал. Засега (поне до следващия трейлър) пасуваме.

Вижте и един постер.

плакат

Режисьор на „The Judge” е Дейвид Добкин, а в ролите са Робърт Дауни-син, Робърт Дювал, Били Боб Торнтън, Вера Фармига, Винсънт Д’Онофрио, Мелиса Лио, Дакс Шепърд, Лейтън Мийстър, Балтазар Гети, Дейвид Кръмхолдс и др.

Премиерата е 10 октомври.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Дринов
  2014-06-20 at 12:50

  Кофти, да. :(

  Отговор

 • Sir Stevancho
  2014-06-20 at 14:57

  Робърт Дауни – син. И Куба Гуудинг – син. Също Ръсел ГарванО, Йосиф Гордън Левитянина и Том Туристическа обиколка с кораб. :)

  Звучи ми тъпичко, макар и правилно, но вие си знаете. :)

  Отговор

 • Начев
  2014-06-20 at 18:22

  И на мен много ми слабее, не очаквах.

  Отговор

 • Дринов
  2014-06-24 at 16:27

  @Sir Stevancho
  Син е доста по различно от това да превеждаш фамилии.

  @Начев
  Твоят човек те предаде!

  Отговор

 • ивелин
  2014-08-24 at 14:32

  @Дринов Син е доста по различно от това да превеждаш фамилии.
  E явно не си от „клупа на просветените“ във почти всички БГ сайтове се превеждат фамилии, ако чукнеш сайт на немски ще забешежиш че и там го правят. Но защо, никой не казва причината.

  Отговор

Коментирайте