Пълен трейлър на „Sin City: A Dame to Kill For”

от на 2014-06-12
 

Now, who wants to play?

След доста чакане, Dimension Films най-накрая представиха пълен трейлър на „Sin City: A Dame to Kill For” (продължение на модерната класика от 2006-та „Sin City: Град на греха” на Робърт Родригес и Франк Милър), който разкрива малко повече подробности за историята. Вижте.

Looks like Christmas. Като изключим един-два кадъра, в които визията и движенията са ни малко в стил „HFR-изкуственяк” (ако че е по-близко до реалността), това, което виждаме, ни харесва – да, има го момента с повторението, но сме обсъждали, че тази визия си е запазена марка на поредицата. Пък и ни се струва, че тук-там има нови (или подобрени и доразвити) елементи, които да разнообразяват „вече видяното”.

Както многократно заявихме досега, за нас историята ще определи дали филмът ще си заслужава или не, а от това, което виждаме, смятаме, че има шансове за нещо добро, при все че има сведения за недостатъци точно в този акспект. Просто предпочитаме презумпцията, че филмът е добър до доказване на противното, а не обратното.

А сега вижте сравнението между новия вариант на плаката на Ева Грийн, който беше одобрен MPAA, и този, който преди това беше сметнат за неподходящ за масова употреба. Разликата е доста „subtle”.

плакат Ева Грийн

Режисьори на „Sin City: A Dame To Kill For” са Робърт Родригес и Франк Милър, а в ролите ще видим ветераните Мики Рурк, Джесика Алба, Брус Уилис, Джейми Кинг, Розарио Доусън и Пауърс Бут, както и свежите попълнения Джош Бролин, Ева Грийн, Джоузеф Гордън-Левит, Джереми Пивен, Джуно Темпъл, Джейми Чънг, Кристофър Мелони, Рей Лиота, Стейси Кийч, Алекса Вега и Денис Хайсберт.

Премиерата е 22 август 2014.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Izumen
  2014-06-12 at 12:11

  Трябва да се хванем да бачкаме в MPAA. 😀 По цял ден цици на кило. 😀

  Отговор

 • mimitar
  2014-06-12 at 13:42

  еми тряя да си родител все пак…бахти дебилната организация като цяло btw

  Отговор

 • Дринов
  2014-06-12 at 15:03

  Пълни нещастници са MPAA – имат безумни правила, без никаква логика.

  Отговор

Коментирайте