Танос

Честно казано, мислехме, че сме приключили с кастинг новините покрай „Guardians of the Galaxy”, чиято премиера все пак е след 2 месеца, на 1 август. Но когато става дума за по-дребна роля или само поява на злодей от вселената на Marvel, актьорът може да стане ясен и в най-последния момент. В случая актьорът е Джош Бролин, а героят или по-скоро злодеят, който озвучава, е Танос.

Много държим да отбележим тази новина, защото макар и да подозираме, че ролята на Танос в „Guardians of the Galaxy” няма да е никак голяма, без съмнение той тепърва ще сее зло из вселената. И присъединяването на Бролин към семейството на Marvel (което си има своите проблеми, за съжаление) най-вероятно означава, че той ще е гласът на Танос и в предстоящите филми.

Но не бързайте да се радвате, че ще го видим и в „Avengers: Age of Ultron” – очаква се Танос да е злодеят чак в Третата фаза на Marvel, а колкото и Кевин Файги да твърди, че всичко е планирано и най-големите успехи на студиото се дължат на факта, че си спазват първоначалните планове и идеи, промени очевидно са възможни (и обещаваме, че с това приключваме злобните подмятания за разочарованието покрай „Ant-Man”).

Да се върнем към важната и сигурна новина – за Танос, колкото и скромна да се окаже ролята му в „Guardians of the Galaxy”, са избрали отличен актьор и сега остава само да видим и как ще изглежда. Защото кратичкият ни поглед към него в края на „Отмъстители” въобще не дава ясна представа за потенциала му…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ако не се действа за обединение с Мутантите ще си имаме проблеми…