снимка

Покрай „Много шум за нищо” си мислехме колко е яко, че Джос Уидън не забравя скромните, независими проекти, заслепен от успеха и блясъка на „Отмъстителите”. Но също така ни мина през ума, че това вероятно ще е последният му по-малък филм и оттук нататък ще са само супер-герои и екшън. За щастие, не сме били прави и преди отново да се зарови в „Отмъстителите” (този път продължението „Age of Ultron”), Уидън е намерил време за един бърз сценарий.

Става дума за свръхестествената романтика „In Your Eyes” по сценарий на Уидън и режисирана от Брин Хил, която вече можете да гледате, благодарение на дигиталното разпространение (чрез Vimeo). Филмът се появи веднага след премиерата в Трайбека, но малко по-късно се появи и трейлър, който за съжаление не успяхме да пуснем моментално. Но все пак решихме, че си заслужава да ви го представим, заедно с първата сцена от филма и едно обръщение на Уидън от премиерата в Трайбека по повод не съвсем стандартното разпространение. Ако това, което виждате, ви харесва, моментално можете да гледате и самия филм.

Няма да ви разказваме сюжета, защото трейлърът е доста ясен. Вижте го, но се подгответе, за да няма изненади – филмът има свръхестествени елементи, но си е предимно и основно романтика.

Джос Уидън е сценарист на „In Your Eyes”, а режисьор е Брин Хил. В главните роли са Зоуи Казан, Майкъл Стал-Дейвид, Ники Рийд, Стив Харис, Марк Фойърстийн и Дженифър Грей. Ние все още не сме гледали филма, но чуваме доста приятни неща (от критици и приятели) и възнамеряваме да му хвърлим едно око като намерим два свободни часа. Ако трейлърът и клипът са ви харесали, срещу $5 можете да го наемете тук. Ние лично сме напълно сигурни, че няма да съжаляваме за дадените пари. Дано и вие се съгласите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *