Подхождаме към „Good People” с лека досада, като към поредния филм на Джеймс Франко (момчето е много добро, но просто няма спирка – не е необходимо да припомняме точно в колко на брой всевъзможни проекти участва, в това число и една-две брадви), който на всичкото отгоре и с Кейт Хъдзън, което ще рече, че вероятно става дума за някаква тъпа романтична комедия.

Първата третина на трейлъра в известна степен потвърждава първоначалното ни усещане за досада от предстоящата евтина романтика, но после нещата взимат лек криминален обрат, което поне за нас се оказва приятна изненада. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=zi6NL2JqSn4

Не е най-оригиналното нещо, което сме виждали, но стига да е направен адекватно и да няма откровени глупости, има шанс филмът да ни хареса. Смятаме, че режисьорът Хенрих Рубен Генц („Theis and Nico”, „The Killing”) и сценаристът Кели Мастерсън („Before the Devil Knows You’re Dead”, „Snowpiercer”) има какво да ни предложат, а и актьорското присъствие в лицето на Джеймс Франко, Том Уилкинсън и Омар Си е стабилно. Хъдзън умишлено я пропускаме – единственото ѝ наистина добро изпълнение си остава в „Почти известни”.

Премиерата е 25 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *