Lost River

Само след няколко дни в Кан предстои премиерата на режисьорския дебют на Райън ГослингLost River” (доскоро известен като „How to Catch a Monster”) и по случая имаме възможност да видим първия тийзър трейлър на филма, от който до момента бяхме виждали единствено две снимки.

Ако кажем, че тийзърът е доста сюрреалистичен и неясен, би било „understatement” – общо взето, от случващото се не се разбира абсолютно нищо. Преди да го видите, предлагаме ви да хвърлите едно око на синопсиса, може пък той да ви помогне да вникнете в картинката.

Били (Кристина Хендрикс) е самотна майка, която заедно с двете си деца е погълната от един мрачен, фантастичен свят, когато по-големият ѝ син открива таен път към подводен град. За да оцелее семейството, майка и син трябва да се гмурнат надълбоко в тайнствената реалност и да разкрият мистерията…

http://www.youtube.com/watch?v=pIGq23AoRM0

И да не беше казал Гослинг, че се е вдъхновявал от Линч, пак щяхме да се досетим. Също така явно е и влиянието на Николас Виндинг Рефн, но то няма как иначе. Пък и в това няма нищо лошо. Стискаме му палци на момчето да му се получат нещата – филмчето определено изглежда интригуващо и обещаващо, както на ниво сюжет, така и на ниво трейлър.

Режисьор на „Lost River” е Райън Гослинг и освен Кристина Хендрикс и Иън де Кастекър, които видяхме в тийзъра, във филма участват още Сърша Ронан, Мат Смит, Бен Мендълсън, Барбара Стийли, Ева Мендес и др.

Премиерата е на фестивала в Кан, а на редовен показа филмът ще може да бъде видян през есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments