„Mankind was born on Earth. It was never meant to die here.”

В очакване на новия (да се надяваме пълен) трейлър на „Interstellar” на Кристофър Нолан, който следващата седмица ще бъде прикачен пред „Годзила”, Paramount представиха първия тийзър постер на филма, който провокира с минималистична визия и таглайн, загатващ за предстоящото фантастично пътешествие.

плакат

На този етап не знаем много подробности за сюжета, освен че след откриването на червейна дупка, чрез която може да се преодолеят огромните междузвездни разстояния, група изследователи се отправят на мисия, която според слуховете (потвърдени отчасти от рекламното изречение на плаката) ще реши съдбата на човечеството.

Познавайки Нолан сме сигурни, че и предстоящият трейлър няма да разкрие кой знае какво от историята, но се чудим дали поне няма да видим нещичко от космическата част на филма или ще си останем твърдо „заземени”.

Режисьор на „Interstellar е Кристофър Нолан, а в ролите са Матю Маконъхи, Ан Хатауей, Джесика Частейн, Джон Литгоу, Елън Бърстин, Кейси Афлек, Уес Бентли, Тофър Грейс, Майкъл Кейн, Макензи Фой, Дейвид Ойелоуо, Мат Деймън и др.

Премиерата е 7 ноември 2014.

Първият трейлър и допълнителни подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Почина британския актьор и носител на „Оскар“ Боб Хоскинс

    Британският актьор и носител на “Оскар“ Боб Хоскинс почина от пневмония на 71-годишна възраст, съобщи Би Би Си.

    Агентът на Хоскинс Клер Добс заяви, че актьорът е починал на 29 април в болница, заобиколен от семейството си.

    Почина британския актьор и носител на „Оскар“ Боб Хоскинс“Опустошени сме от загубата на нашия любим Боб. Той почина в мир в болница снощи. Молим ви да уважавате личното ни пространство и ви благодарим за любовта и подкрепата“, се казва в изявление на съпругата Линда и четирите деца на актьора.

    През последните години от живота си Боб Хоскинс страдаше от болестта на Паркинсон. Той се оттегли от активна творческа дейност през 2012 година.

    Боб Хоскинс е роден на 26 октомври 1942 г. в Съфолк. Началото на кариерата му започва в един пъб. Той се наслаждава на бирата си, когато някой се приближава и му подхвърля да се качи на горния етаж, където се провежда прослушване за пиеса. Хоскинс се вслушва в съвета и печели ролята. От този момент нататък на Боб Хоскинс не му се е случвало да остане без работа за повече от 2-3 седмици.

    След изявите на лондонска сцена в края на 60-те, през 70-те и 80-те години на миналия век Боб Хоскинс привлича вниманието върху себе си с участието в телевизионния сериал на Би Би Си „Pennies from Heaven“ (1978).

    Изключителните изпълнения в „Дългият прекрасен петък“ (1980) и „Мона Лиза“ (1986) окончателно затвърждават репутацията му на един от най-добрите типажни британски актьори. За великолепната си игра в „Мона Лиза“ е отличен с БАФТА и „Златен глобус“. За същата роля е номиниран за „Оскар“.

    През 1985 година, Хоскинс добавя комични щрихи към играта си, появявайки се в шедьовъра на Тери Гилиъм „Бразилия“. Режисьорът Брайън де Палма ангажира Хоскинс като резервен вариант в случай, че Робърт де Ниро не успее да поеме ролята на Ал Капоне във филма „Недосегаемите“ (1987). След като Де Ниро все пак изиграва ролята, Де Палма изпраща на Хоскинс писмо с благодарност за търпението и чек за 20 000 британски лири. С характерното си чувство за хумор, Боб Хоскинс му се обажда да благодари и да каже, че е на разположение за всички проекти на режисьора, в които не искат да участва.

    Първото му по-широко представяне пред американската публика става с филма „Кой натопи заека Роджър?“ (1988), за който получава втората си номинация за награда „Златен глобус“.

    Сред другите му забележителни роли са в „Русалки“ (1990), където си партнира с Шер и Уинона Райдър; в „Хук“ (1991) на Стивън Спилбърг и „Госпожа Хендерсън представя“ (2005), където играе заедно с Джуди Денч и получава поредна номинация за „Златен глобус“.

  2. Аз нямам надежди. Нолан отдавна спря да мисли. Пари залагам, че ще оставя чувство точно като след Трансдесънс. Хубава идея, но тотално посрана по класически холивудски маниер. Естествено и неизменно всичко ще се случва заради любовта, тя ще рулира космоса тоя път, ще е с дълбоко и клиширано ПОСЛАНИЕ (приятно сдъвкано и обяснявано на всяка крачка) че да могат потребителите на замунда да си кажат репликата: Филмо е мноо добар, ма па неате капацитет да го разберете. Матю Махонаки ще сссссссссъсссссска през целия филм, ще има банални екшън сцени, а в един момент я влак, я камион (совалка мейби?) ще се материализира и взриви насред улица в САЩ. И ще е с оценка 11 в имдб от първия ден и ще бъде определен от всички балъчета, чиито познанията по фантастика, наука, кино и елементарна обща култура и мисъл се изчерпват с гледането на 3 серии на the big bang theory, за най-великият филм в историята на киното.

  3. Умерен песимист съм, но може и да бъркам… А дано, че ми писна да съм прав за лоши неща 🙂