Съвсем накратко: преди няколко дни видяхме пет „character” постери от предстоящия „Sin City: A Dame to Kill For” на Робърт Родригес и Франк Милър. Оказа се, че към тях е имало още един плакат на героинята на Ева Грийн, който обаче е бил сметнат от американската комисия по категоризация MPAA за неподходящ за масова употреба, поради (цитираме в оригинал): „nudity—curve of under breast and dark nipple/areola circle visible through sheer gown”.

Виждайки плаката, честно казано, не се сещаме за достатъчно цветист и пренебрежителен израз, с който да обидим MPAA и техните тотално сбъркани и демагожки решения. И до ден днешен не можем да разберем как е възможно да няма никакви проблеми да се покаже на екран как дете пръсва главата на друго дете, но в момента, в който има и най-лек намек за цица, всички писват до небесата…

Както и да е, вижте за какво иде реч и не се стеснявайте да ни пишете, ако случайно знаете откъде бихме могли да се сдобием с този постер.

плакат

Режисьори на „Sin City: A Dame To Kill For” са Робърт Родригес и Франк Милър, а в ролите ще видим ветераните Мики Рурк, Джесика Алба, Брус Уилис, Джейми Кинг, Розарио Доусън и Пауърс Бут, както и свежите попълнения Джош Бролин, Ева Грийн, Джоузеф Гордън-Левит, Джереми Пивен, Джуно Темпъл, Джейми Чънг, Кристофър Мелони, Рей Лиота, Стейси Кийч, Алекса Вега и Денис Хайсберт.

Премиерата е 22 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. тая мацка къде ли не си показа клаксоните….не че се оплаквам де

  2. Всеки, който е гледал The Dreamers на Бертолучи знае какво притежава Ева Грийн.

  3. емм да бе тоя филм вече кой не го е гледал на FF само заради тия сцени 😀

  4. еми more hair, less skin 😀 ама пак си струва де, за обща култура такова 😀

  5. Имам частична (незавършена) теория отн. защо (шокиращото) насилие е по-ок от много по-невинни сексуални намеци и образи в киното …

    Колко хора наистина са убивали други хора – по-цветистия начин по който това става в „н“ на брой филми ? Еди колко си …
    И колко хора са виждали и са правили разни неща с/на гърди и бюстове и други части? Всички …

    Баш насилието е нещо правено от някакво супер малцинство – сексът и неговите прояви е нещо, което касае всички – всеки ден ни всяка нощ.

    Еди кой си бе казл, че „violence makes for a good cinema“ или нещо подобно ….
    Защото повечето от нас няма да го направят – и наистина виждаме нещо, което никога няма да видим … и това ни поставя на място където не сме в никой друг контекст.

    Нека се замислим за минутка – кое е най-насилственото нещо, което сме правили – или виждали да се прави ? Ако не сме отразяли поне едно ухо – както се казва – значи сме съвсем зелени. Излиза, че тук сякаш нямаме нужда от самоназначени блюстители, които да ни пазят от нас самите …Вероятността да отрежем ухото и на най-омразната ни гадина , която ни е тровила живота съзнателно е близка до нулата ….

    Със секса може би е различно …. Вероятно имаме нужда някой да ни пази от нас самите понякога ….Защото – като се замислим – ако близки и далечни ни видят какви сме ги вършили зад затворени врати (оле-мале) – и това важи и за дружинната ни ръководителка от едно време – и за супер възпитаната майка на две деца в службата – и за всички останали друзя и madhen с които се виждаме ежедневно ….

    Още една крачка в тази посока – и да се замислим – какви други неща бихме искали да направим – и как – и с кого – повечето от които наистина ама няма как да станат – въпреки, че много ни се иска – нещата вече започват да излизат съвсем извън контрол ….

    Луис Бунюел – този изтънчен дразнител на пубертети – казва, че „Sex without religion is like cooking an egg without salt. Sin gives more chances to desire.“ Колко привлекателни са повечето нередни неща наистина …

    Съответно това е може би – в неясно колко степени по-валидно за още неукрепнали в тази ежедневна борба и надлъгване с нашата природа млади хора ….Нещо, което считам, че е ок за мен и жена ми – никога и за нищо на света не бих казал или показал на синовете си – Нещо повече – съзнателно и активно и с тревога се опитвам да ги предпазя ….просто защото може още да не са екипирани … или готови … не че ние някога ставаме истински екипирани и готови и предпазени :))) Свободната ни воля за избор се самовключва с всяко наше събуждане сутрин ….

  6. „60-те години на 20в.“, не 19-ти :P. Прочетох го, ала очаквах повечко от изреждане на роли в различните й филми, и малко биография :).