Боба Фет

Нищо ново. Тоест – много ясно! И „то се знаеше”. Walt Disney няма да пропуснат оживлението около предстоящия „Епизод VII”, а и ще продължат да „жужат” около наследството на Лукас, което си купиха за няколко милиарда през 2013. Изпълнителният директор на компанията Боб Айгър за първи път официално съобщи „ъпдейт” по информацията за допълнителните филми, които ще се нароят по „spin off” сюжети – най-малко три ще влязат в производство и ще бъдат пуснати паралелно с новата трилогия.

До момента се коментираха два филма, които беше планирано да са готови през 2016 и 2018 – в годините между епизод VII, VIII и IX. Коментираше се, че ще са написани от Саймън Кинбърг и Лоурънс Каздан и че ще бъдат за Хан Соло и Боба Фет, като информацията за героите все още не е потвърдена. След като ще са три, много сериозно се спекулира с още едно име – Йода, а кой знае – може предвижданията да се окажат съвсем погрешни.

Джей Расуло, друг от изпълнителните шефове на Disney, беше коментирал миналата година, че всъщност новите филми няма да са „spin off”, а „филми по оригинални истории”. И тогава се заговори по-сериозно за историята на Боба Фет между „Империята отвръща на удара” и „Завръщането на джедаите” и за Хан Соло – между „Отмъщението на ситите” и „Нова надежда”. Един бъдещ Йода-сюжет може да се върне назад във времето преди всичко, познато досега, а от подобно „пътуване” със сигурност могат да се извлекат много дивиденти.

Споменаваше се дори вариант за приключение на рицарите-джедаи (в стил „Седемте самураи”), режисирано от Зак Снайдър – което си се оказа слух и чиста спекулация. А винаги съществува и възможността допълнителните филми да са свързани с нови герои от новоподготвяната трилогия… Всъщност кой би бил Вашият избор?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Истории за младия Йода или за контрабандиста Хан Соло според мен ще са най-интересни. Може дори и за Мейс Уинду, във времена, когато е бил неспокоен, псуващ motherfuckin’ джедай 😀