Мислехме си, че що се отнася до рекламната кампания на доста очаквания хорър сериал на Гийермо дел ТороThe Strain” (създаден по романите от трилогията „Напаст” на Дел Торо и Чък Хоган), ще си останем само с многобройните тийзърчета, но ето, че от FX ни изненадаха приятно, като разпространиха кратичък трейлър – първият, който разкрива действителни кадри от сериала.

Трейлърът не дава някаква супер добра представа за историята или за формата и нахвърля само най-общи щрихи, но пък разкрива точно това, на което се надявахме – какви ще са общият тон и цялостният визуален стил. Трябва да кажем, че според нас изглежда прекрасно. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=6bd76sp-oEg

Още веднъж, според нас кадрите изглеждат чудесно – Дел Торо е майстор на тези неща. Вярно е, че той няма да е режисьор на всички епизоди, но сме сигурни, стилът му ще е общ за целия сериал. Определено сме нетърпеливи да го гледаме.

The Strain” разказва историята на доктор Ефраим Гудуедър, който е ръководител на екип от Центъра за борба с биологичните зарази в Ню Йорк. Той и хората му са повикани да разследват огнище на мистериозна зараза, която може да е свързана с древен щам на вампиризъм. С разпространението на вируса Еф и екипът му, както и група обикновени нюйоркчани започват война за съдбата на човечеството.

Режисьор на първия (от общо 13-те епизода на първи сезон) е Гийермо дел Торо, а в ролите са Кори Стол, Шон Остин, Миа Маестро, Натали Браун, Джонатън Хайд, Кевин Дюранд и Дейвид Брадли.

Премиерата е 13 юли по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *