Кан наближава и знаете как ще бъде открит – с „Grace of Monaco” на Оливие Даан. Междувременно още един филм с австралийската дива Никол Кидман ще бъде представен на пазара на най-авторитетния световен филмов форум – „Strangerland”, който е с участието и на Джоузеф Файнс. Ето и първият официален кадър от него.

Никол Кидман и Джоузеф Файнс

Определението за „Strangerland” е драматичен трилър, в който Кидман и Файнс ще бъдат семейна двойка, изправена пред изпитанието да изгубят двете си деца тийнейджъри в австралийската пустиня. Освен че им се случват тайнствени неща, май че и хората наоколо няма да се отнасят дружелюбно с двамата изтормозени родители. И ще се разпростират подозрителни слухове между аборигените, а местното ченге (Хюго Уийвинг) ще бъде все по-убеден, че нещо ужасно вероятно е сполетяло децата…

Strangerland” е дебютен за Ким Фарант, по сценарий на Фийона Серес и Майкъл Кинирънс. Тъй като предлагането на филма на пазара ще започне от Кан, всякаква информация, свързана с разпространението му, ще бъде в сравнително далечно бъдеще време. Но Австралия винаги е била притегателен магнит за нашия интерес, така че няма да пропуснем да се поровим за ъпдейти по проекта. Пък и Никол си е Никол – свръх-талантлива и (в повечето случаи) великолепна!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *