По всичко изглежда, че двамата адаши Ханкс и Тиквер са се харесали на снимките на „Облакът Атлас”, защото са решили отново да работят заедно по най-новия комедийно-драматичен проект на Том ТикверA Hologram For The King”.

Филмът е екранизация по едноименния роман на Дейв Егърс (чиито стил, разбираме, е сравняван с този на Хемингуей) и разказва за американски бизнесмен, който заминава за Саудитска Арабия, за да сключи сделка за осигуряването на пакет от информационни технологии за нова сграда, която се строи в пустинята.

THR представиха първата официална снимка от филма, на която виждаме Том Ханкс да гледа отчаяно, застанал в средата на пустинята – или това, или слънцето му свети в очите, но доколкото разбираме, героят му е доста зле финансово и е изправен пред някаква кофти изненада, така че залагаме на първото.

Том Ханкс

Харесваме много и Ханкс, и Тиквер, и въпреки че останахме леко равнодушни към „Облакът Атлас” (не че е лош филм, но просто не успя да ни докосне така, както ни се искаше), сме оптимисти за този проект – темата е изключително подходяща и за двамата (особено за Ханкс) и смятаме, че ще им се получи.

Ето за информация и официалния синопсис на книгата:

В един развиващ се град в Саудитска Арабия, далеч от белязаната от рецесия Америка, бизнесмен на име Алан Клей прави последен отчаян опит да предотврати фалита си и изземването на имуществото му, да плати таксата за обучение на дъщеря си и най-накрая да направи нещо велико. В „A Hologram For The King” Дейв Егърс ни отвежда около света, за да ни покаже как един мъж се бори да спаси себе си и да сплоти разпадащото си семейство.

Режисьор на „A Hologram For The King” е Том Тиквер, а в ролите ще видим Том Ханкс, Сарита Чоудри, Омар Елба, Трейси Феъруей, Дейвид Менкин, Том Скерит и др.

Премиерата е 25 ноември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. Няма как слънцето да му свети в очита.. за доказателство виж сянаката…