Welcome to New York” на Абел Ферара е филм, който очакваме с доста голям интерес, и сме изключително щастливи, че вече си има премиерна дата, което ще рече, че вече можем да сметнем горе-долу кога най-рано бихме могли да го видим и ние.

По повод наближаващата премиера в нета се появи и нов трейлър, който, за съжаление, е с изрязани „пикантерии” и съответно е доста по-неефективен от първия, който видяхме преди една година (за жалост, той вече не е активен), но все пак върши работа и ако не друго, то поне напомни за съществуването на филма.

Както вероятно знаете, „Welcome to New York” разказва за събитията довели до световния секс-скандал с директора на МВФ Доминик Строс-Кан (Жерар Депардийо), макар че кратък „дисклеймър” в началото ни уведомява, че филмът е художествена измислица и няма нищо общо с действителни събития и личности. Ама всички знаем, че това е правен начин, по който авторите на филма си връзват гащите в случай, че на някого му хрумне да ги съди.

Режисьор на „Welcome to New York” е Абел Ферара („The Driller Killer”, „Кралят на Ню Йорк”, „Лошият лейтенант”, „The Funeral”), а в ролите са Жерар Депардийо, Жаклин Бисе, Джон Патрик Бари, Ниома Нкуку, Ана Лакоми, Джеф Гросман и др.

Френската VOD премиера е 17 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *