В предишната ни новина, посветена на филма, споделихме, че на този етап очаквахме да сме гледали повечко реклами на „Трансформърс: Ера на изтребление” и ето, че те постепенно започват да се появяват. Интересното в случая е, че част от тях са от така наречения „viral” тип, които по принцип сме свикнали да се появяват доста преди премиерата на филма и преди да е започнала „официалната” кампания, включваща традиционните трейлъри и клипове. Не че това има някакво голямо значение, просто е интересно. Ако вземе и филмът да е по-нетрадиционен (дори и по такъв елементарен начин) ще бъде чудно.

Това, което ви предлагаме да видите, са един нов международен трейлър, включващ една нова шегица на Марк Уолбърг, три телевизионни спота и едно „вайръл” видео, придружено от пет тематични плаката. Също така, най-долу можете да видите и един нов традиционен плакат.

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва, докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

Режисьор на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction”) е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Джак Рейнър, Никола Пелц, Келси Грамър, Станли Тучи, Ти Джей Милър, София Майлс, Ли Бингбин и др.

Премиерата е 27 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *