Чуетел Еджиофор

Честно, от толкова време са говори за римейка на високо оценения и награждаван аржентински филм „The Secret in Their Eyes”, че вече го мислехме за готов. А той тепърва се представя на пазара в Кан, като все още негов режисьор е Били Рей („Shattered Glass”). Новото около проекта е, че са ангажирали за участие Чуетел Еджиофор.

Когато преди няколко години се говореше по-сериозно за бъдещата англоезична версия, за главната роля се спрягаше Дензъл Уошингтън. В момента освен Еджиофор се очаква в екипа на трилъра да се включи и Гуинет Полтроу. Анонсът за сюжета обяснява, че това е „стар случай, който внезапно изскача отново на дневен ред, когатобивш агент на MI-5 се завръща в Бостън, все още обсебен от неразгаданото убийство, което продължава да го преследва”. Очевидно няма да е съвсем „римейк” на познатата творба, но нейсе – решено е, ще го правят.

Според продуцентите Рей е написал прекрасен и интелигентен сценарий и те се чувстват щастливци, че са осигурили „две от световните филмови звезди в апогея на творческите им възможности”. Очевидно IM Global, вече без подкрепата на Warner Bros., сериозно са се заели да завършат проекта, започнат малко след като оригиналния „The Secret in Their Eyes” спечели Оскар за чуждоезичен филм през 2010 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *