Има двойки, които си подхождат – прекрасно се съчетават нещата, когато и свободните им периоди за снимки съвпадат, за да реализират още един съвместен проект. След „Затворник от миналотоНикол Кидман и Колин Фърт отново ще ни радват в синхрон в дебютния филм на Майкъл Грандейдж „Genius”, чиито снимки трябва да започнат през октомври, но преди това предстои да видим и още един филм с участието на дуета – трилъра „Before I Go To Sleep”, продуциран от Ридли Скот и режисиран от Роуън Джофи. Освен Кидман и Фърт във филма участва още и прекрасния Марк Стронг.

В основата на „Before I Go To Sleep” е едноименният бестселър на С.Дж.Уотсън – негов дебют, излязъл през 2011 година. Историята е за една жена (Кидман), която се събужда всяка сутрин без спомени, а съпругът й (Фърт) и разказва отново и отново как тя е преживяла травма и е необходимо да си остане у дома. И когато един доктор (Стронг) започва да й помага да подрежда парчетата от пъзела на паметта, жената открива, че съпругът й може би не е човекът, за който се представя.

Обнадеждаващ анонс, да видим как ще се справи реализационния екип – защото за актьорския нямаме съмнения! Вижите два постера и първите снимки от филма.

Никол Кидман

Никол Кидман и Колин Фърт

плакат

Все още няма яснота кога ще бъде готов „Before I Go To Sleep”, но предположенията са, че може би ще бъде показан на есенния фестивален тур, вероятно в Торонто?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *