На час по лъжичка – хората на Disney снасят информации, за да поддържат интереса. Снимките на „Star Wars: Episode VII” били започнали, като най-вероятно става дума за някои сцени на втория екип – ако бяха битки с мечове или нещо друго значимо и/или впечатляващо, вече щяха да са „изтекли” кадри с тях в нет-пространството. Очаква се снимките на терен да стартират около средата на май в Мароко – може би намек за завръщане на Татуин? Предвиждат се и снимки в Исландия, но тя притежава толкова различни места, че надали се има предвид завръщане и към ледената планета Хот.

Знайно е и че все още няма яснота за основния актьорски екип, освен (може би) „ветераните”, но към сигурния R2D2 сега се присъединява още един – Питър Мейхю отново ще влезе в ролята на „ходещия губер” Чубака. Няма никакви подробности относно персонажа, но и така както все още няма официално потвърждение за Хан, Люк и Лея, така всички повтаряме убедено, че ще видим отново във филма Харисън Форд, Марк Хамил и Кари Фишър. Тръпнем в очакване да разберем кои са тримата млади главни герои, след като беше (почти-сигурно) потвърдено, че Адам Драйвър („Girls”) ще влезе в ролята на неопределен още злодей.

Надяваме се малко преди да започнат снимките да има по-детайлно инфо за актьорския екип, а както знаем, ще очакваме „Star Wars: Episode VII” на екран на 18 декември 2015 година. Още по темата може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *