Джон Траволта и Итън Хоук са в преговори за нов независим проект на сценариста и режисьор Тай Уест, познат като част от „новата хорър-генерация”? Това не звучи ли като „абе дайте нещо да се снимаме, че то не остана вече…”? Колкото и да ги уважаваме двамата господа, този общ проект на първо четене не вдъхва… респект.

Говори се, че Траволта и Хоук са в преговори да се присъединят към екипа на „In a Valley of Violence”, продуциран от Джейсън Блум и Blumhouse. Във филмографията на режисьора Тай Уест са „House of the Devil” и „The Innkeepers”. Единственото описание на новата му идея засега е в изречението „Уестърн-отмъщение, чието действие се развива през 90-те години на 19 век.” А, и знаем от категоричното му заявление в Туитър, че „Това няма да бъде хорър филм!”.

Хоук е „старо куче” в продуцентската компания, участвал е в „Sinister” и „The Purge”. Траволта явно не се чувства… изхабен от времето, след като ще подхваща подобни авантюри. Да се оставят в ръцете Уест, който иска да дебютира в един особено специфичен жанр, е повече от рискована постъпка, ала след като и двамата са изкушени от тази авантюра – ще изчакаме да видим резултата. С интерес.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *