Вече сме споменавали „Wish I Was Here” покрай Kickstarter кампанията му, която явно е приключила с успех – филмът е готов, вече беше показан на Сънданс, а след няколко месеца ще се завърти в американските кина. По този повод Focus Features представят първия тийзър трейлър на филма за „30 и няколко годишен мъж, който преосмисля живота, кариерата и семейството си”. С две думи, точно каквото Зак Браф умее най-добре, което ясно си личи и от трейлъра.

Вижте го, а след това можете да прочетете и официалния синопсис – от тийзъра не се разбира кой знае колко за сюжета.

Премиерата на филма беше на тазгодишния фестивал в Сънданс, но честно казано, рецензиите и реакциите са прекалено разнородни, за да добием каквато и да е представа за качествата му. Доколкото разбираме, след прожекцията е имало бурни аплодисменти, но доста критици настояват, че от прекомерно многото сюжетни нишки и мелодраматични моменти, едва малка част сработват. Едно е сигурно, ако „Гарден Стейт” ви е харесал (ние вече сме споменавали, че сме фенове), шансовете са огромни и „Wish I Was Here” да ви допадне.

Ето го и обещания официален синопсис:

„Wish I Was Here” е историята на Ейдън Блум – актьор, баща и съпруг, който на 35 години все още се опитва да открие кой е и какъв е смисълът на живота му. Той и съпругата му имат финансови проблеми и Ейдън прекарва голяма част от времето си фантазирайки, че е велик Космически рицар, какъвто като малък си е мечтаел, че ще стане. Когато болният баща на Ейдън вече не може да плаща частното училище на децата му, които са на 12 и 5 години, Ейдън е принуден да ги образова у дома. След първоначалния забавен хаос той решава да зареже традиционната система и да измисли своя. Така, учейки децата си за живота, Ейдън постепенно открива себе си.

Wish I Was Here” е вторият режисьорски филм на Зак Браф, който изпълнява главната роля и е сценарист заедно с брат си Адам Браф. В главните роли ще видим още Кейт Хъдсън, Манди Патинкин, Джош Гад, Джоуи Кинг, Джим Парсънс, Ашли Грийн и Доналд Фейзон.

Focus Features разпространяват филма в САЩ от 25 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *