Тук малко изоставаме с отразяването на рекламните ъпдейти, затова накратко. След дебютирането на пълния трейлър на „Трансформърс: Ера на изтребление” в нета се появиха два нови плаката, няколко снимки, а преди броени дни и първият телевизионен спот на филма.

Преди да ги видите обаче, искаме да споменем, че в скорошно интервю Майкъл Бей заяви, че „Ера на изтребление” ще бъде начало на нова трилогия (не думай!) и по откъслечната информация, която чуваме оттук-оттам, съдим, че следващите два филма ще са свързани по някакъв начин (косвен или не) с един от героите и неговия кораб, които виждаме във филма (и в тв спота). Става въпрос за Локдаун.

Ето какво споделя Бей:

„Локдаун е интересен герой. Той работи за някой друг, пътува през галактиката и е тук заради една личност – един извънземен, и след това изчезва. Корабът на Локдаун има много значения, които могат да отидат в други филми. Има много предистория в този кораб, която не е изложена тук. Ще видите няколко неща, които ще ви накарат да се зачудите какво е това.”

Ще я видим тази работа. Дано само филмът става за нещо.

Следват снимките и плакатите, единият от които е с акцент върху споменатите по-горе Локдаун и неговия кораб.

плакат

И последно, вижте една галерия с визии на играчки, които дават нагледна представа кои трансформъри ще видим във филма.

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва, докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

Режисьор на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction”) е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Джак Рейнър, Никола Пелц, Келси Грамър, Станли Тучи, Ти Джей Милър, София Майлс, Ли Бингбин и др.

Премиерата е 27 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. На мен ми се искаше новата трилогия да е далеч от Земята и хората.

    На друга планета/планети където трансформърсите си се бият по между си или с други извънземни гадове по някви си техни причини.

    И това няма да попречи да покажат кой е Локдаун и какъв му е бизнеса.

  2. @Ivcho
    Трудно ще се направи голям игрален филм без хора.

    @The Bear Jew
    Що се излагаш с подобни безсмислени коментари? 🙂 🙂