Официалният актьорски състав на „Star Wars VII”

Вчера вечерта, след ужасно дълъг период на слухове и спекулации, официално беше обявен списъкът с актьорския състав на „Star Wars: Episode VII” на Джей Джей Ейбрамс и кажи речи, интернет експлодира. Честно казано, въпреки че знаем, че „Star Wars” сагата има ужасно много почитатели, останахме изненадани от повсеместния интерес. Разбира се, има го момента и с отразяването в името на трафика, но все пак.

Каквато и да е причината, факт е, че всички големи онлайн медии и де що имаше фенове споделиха кастинг информацията, представиха профили на актьорите и започнаха анализите – част от тях на базата на официалната снимка (която виждате  по-горе) от първото общо четене на сценария – за вероятните им роли във филма.

Дето се вика, спекулациите свършиха, да живеят спекулациите! Ние самите няма да стигаме чак до там, а само ще ви представим имената. През следващите няколко дни, а и през останалото време до премиерата, ще имаме предостатъчно информация за това кой как и защо и няма да губим излишно време, че и без това сме закъснели.

Ето го и официалния списък: Джон Бойега („Attack The Block”), Дейзи Ридли („Toast of London”), Адам Драйвър („Girls”), Оскар Айзък („Истинският Люин Дейвис”), Анди Серкис („Властелинът на пръстените”), Домнал Глийсън („Въпрос на време”) и Макс фон Сюдов („Пеле Завоевателят”). Те ще се присъединят към ветераните Харисън Форд (Хан Соло), Марк Хамил (Люк Скайуокър), Кари Фишър (принцеса Лея), Антъни Даниълс (C-3PO), Питър Мейхю (Чубака) и Кени Бейкър (R2-D2).

Ето какво споделя режисьорът във връзка с кастинга:

„Много сме развълнувани най-накрая да споделим актьорския екип на „Star Wars: Episode VII”. Едновременно е вълнуващо и сюрреалистично да видим как обичаните оригинални актьори и брилянтните нови изпълнители заедно отново вдъхват живот на този свят. Започваме снимки след две седмици и всички дават най-доброто от себе си, за да накарат феновете да се гордеят.”

Говори се, че все още остават няколко роли за попълване – една от които е голяма женска (слуховете са, че за нея кандидатствали Мейси Ричардсън-Селърс и Лупита Нионг’о), така че е възможно горният списък да порасне с още едно-две имена.

Режисьор на „Star Wars: Episode VII” е Джей Джей Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и Ейбрамс, а огромният Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите, както вече знаете, са Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Серкис, Домнал Глийсън, Макс фон Сюдов, Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Антъни Даниълс, Питър Мейхю и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември 2015.

За финал, все пак вижте малко спекулации на базата на официалната снимка (чрез io9).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Доста exciting. 🙂 Най-много се кефя на Макс фон Сюдов, с когото се продължава наистина страхотна традиция, започната с Питър Къшинг и допълнена от Кристофър Лий… като Сюдов е even more изтънчен от предходните двама.

  2. Джон Бойега съм го гледал в досадния attack on the block. Доста добре игра, само дето много приличаше на млад Дензъл Уошингтън.

  3. ми опр съм най-excited за пича Драйвър…дано успеят да докарат още един як heel 😀

  4. Че къде ни върна при Дарт Плегиъс – векове назад? Ама като сме тръгнали да фантазираме, Макс фон Сюдов може да изиграе и духа на Оби Уан… 😉 😉 😉 😉 🙂

  5. Да, то има доста сериозни слухове, че може да е Оби Уан, ама няма смисъл да си блъскаме главите. 🙂

    Като цяло любопитен каст. Ако спазят обещанията да снимат „он локейшън“ и да ползват реални декори, ще се получи добър филм, който, както си говорихме онзи ден, ще е в пъти по-добър от „новата“ трилогия. 🙂

  6. Трудно ще направят по-лош филм от първата и втората част, освен ако не включат правнука на Джар-Джар Бинкс (влюбен в дъщерята на принцеса Лея) 😀

  7. По-добре така, отколкото Раян Гослинг и Бенедикт Къмбърбач, баси…

  8. Начев, като изключим Алек Гинес, в старата трилогия положението е същото…..това е за добре според мен, само дето „бъдещия лош“ е мега грозен тип