Много нови герои, екшън и интересни сюжетни намеци има в поредния трейлър на „Как да си дресираш дракон 2” – една от най-очакваните рисувани авантюри за лятото. Признаваме си, че свободното летене е от най-трудно реализируемите ни фикс-идеи, но това не значи, че не можем да си играем с нея. Плюс това ви е известно пристрастието ни към анимациите…

http://www.youtube.com/watch?v=nFly-k-OK2w

Овчото „попадение” е безценно! С кого и защо Хълцук и Беззъб ще се срещат във втората част на рисуваната драконова сага – вече на всички е ясно. Уж DreamWorks не искаха да разкриват „връзките” между героите, или това беше само „изявление проформа”, като за началото на рекламната кампания. Междувременно стана ясно, че ще се работи и върху трета част – успешните финансови резултати несъмнено трябва да бъдат мултиплицирани, ако не всяка година, то поне през няколко. Ако случайно сте се разсеяли, напомняме накратко историята.

„Как да си дресираш дракон 2” ни връща във фантастичния свят на Хълцук и Беззъб, 5 години по-късно. Докато Астрид, Сополак и останалите приятели се състезават с дракони (новия любим спорт на острова), неразделната двойка се носи из небето, изследва непознати територии и нови светове. Едно от приключенията им ги отвежда в тайна ледена пещера, която подслонява стотици диви дракони и загадъчната Ездачка на дракони. Така двамата приятели се оказват въвлечени в битка, опитвайки се да запазят мира.

В новия трейлър видяхме фрагменти от сблъсъка – изглежда си подобаващо епичен! Ясно е, че ще се порадваме заедно с децата на очакваната страхотна анимация, така че няма какво повече да се обясняваме. Вместо това вижте и най-новите плакати.

Хълцук говори с гласа на Джей Барушел, ездачката на дракони Валка е Кейт Бланшет, а в историята с гласовете си участват още Джерард Бътлър, Кит Харингтън, Крейг Фъргюсън, Америка Ферера, Джона Хил, Кристофър Минц-Плас, Т. Дж. Милър, Джимон Хонсу и Кристен Уиг.

Как да си дресираш дракон 2” тръгва на екран в Щатите на 13 юни, седмица по-късно – и у нас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

    1. Аз пък първия десет пъти го ‘почвам… и ни веднъж не го свърших 🙁 нещо хич не ми ляга тоя филм…

    2. А, не си изпуснал нищо специално, споко 🙂

    3. И двата съм ги гледал по един път и са добри.