Очакваният с огромно нетърпение хорър сериал на Гийермо дел ТороThe Strain” (създаден по романите от трилогията „Напаст” на Дел Торо и Чък Хоган) все още няма  точна премиерна дата и предполагаме, че докато тя не стане известна, FX няма да ни покажат трейлър с действителни кадри, а ще ни „дразнят” само с концептуални тийзъри като тези, които видяхме досега и като новите два, които предстои да видите по-долу. Не че се оплакваме много – тийзърчетата са доста прилични, но вече адски много ни се ще да видим как точно ще изглежда сериала като тон, визия и „production values”.

Наред с двете най-нови реклами ви предлагаме да „хвърлите едно око” и на първия тийзър постер – вариация по „очната” тема на едно от видеата, който няма как да наречем другояче, освен „Прометейски”. Освен това можете да видите няколко картинки от предстоящата трета част от комиксовата екранизация на Dark Horse.

Ето го и комикса.

The Strain” разказва историята на доктор Ефраим Гудуедър, който е ръководител на екип от Центъра за борба с биологичните зарази в Ню Йорк. Той и хората му са повикани да разследват огнище на мистериозна зараза, която може да е свързана с древен щам на вампиризъм. С разпространението на вируса Еф и екипът му, както и група обикновени нюйоркчани започват война за съдбата на човечеството.

Режисьор на първия, от общо 13-те епизода на първи сезон е Гийермо дел Торо, а в ролите са Кори Стол, Шон Остин, Миа Маестро, Натали Браун, Джонатън Хайд, Кевин Дюранд и Дейвид Брадли.

Премиерата се очаква през юли по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *