It can’t be stopped! Колкото и да са вълнуваме и да очакваме новата „Годзила” на Гарет Едуардс, просто не можем навреме да отразим абсолютно всички интересни рекламни материали свързани с филма. Пък и ако почнем да пускаме отделна новина за всяка снимчица и за всяко промо видео, няма да му се види краят. Казваме всичко това в отговор на въпроса, които ни зададоха няколко пъти, а именно защо не сме пуснали излезлия преди няколко дни ТВ спот. Е, ето затова.

Сега в нета дебютира още една телевизионна реклама и покрай нея наваксваме пропуска. В допълнение към двата ТВ спота ви предлагаме и едно кратко видео, в което Гарет Едуардс споделя няколко думи за старта си в киното. Това обаче не е всичко, защото накрая може да видите и още няколко от фантастичните „фенмейд” постери, който ви представихме миналия път.

ТВ спотове

Meet The Director: Gareth Edwards Starting Out

Ето и плакатите.

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D и IMAX 3D

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments