Рекламната кампания на „The Equalizer” на Антоан Фукуа започва да се задвижва – най-новият ъпдейт включва първия тийзър постер и няколко нови снимки, но все още нямаме нищо от рода на трейлър, тв спот или клип, които да ни насочат в една или друга посока, чудейки се дали ще станем свидетели на поредния типичен филм на Дензъл Уошингтън или това ще е един от изключително реките напоследък случаи, в които той ще покаже нещо ново и различно.

С две думи, ще трябва да почакаме още малко, преди да коментираме по-подробно. Засега вижте споменатите нови снимки и тийзър постер, както и една любопитна „viral” закачка, публикувана в New York Times – не е сигурно, че не е дело на някой фен, но при всички случаи е готина.

плакат

В случай, че сте изпуснали новината, посветена на първия официален кадър от филма, „The Equalizer” е създаден по едноименния ТВ сериал от 80-те и разказва за агент под прикритие, който търси изкупление, напуска агенцията и започва да предлага услугите си на „нуждаещи” се хора от всякакъв (широкоспектърен) тип.

Режисьор е Антоан Фукуа, а в ролите ще видим Дензъл Уошингтън, Клои Грейс Морец, Мелиса Лио, Хейли Бенет, Робърт Уолбърг, Дейвид Муние и Мартон Чокаш в ролята на главния злодей.

Премиерата е 26 септември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *