Майкъл Чиклис

Толкова се забавихме с тази новина за четвърти сезон на „American Horror Story”, че чак е абсурдно, но в крайна сметка решихме, че е по-добре все пак този уикенд да я натракаме набързо – пък било то и със седмица-две закъснение, защото не се знае кога отново ще има развитие покрай сериала, а не ни се иска тогава да се чудим защо така и нищо не сме написали.

А подробности, макар и дребни, са се понасъбрали, така че минаваме към тях, без повече обяснения и оправдания. Най-важното за всеки нов сезон на „American Horror Story” са сетингът и заглавието – като второто е от значение най-вече защото дава насоки за първото. Е, вече знаем, че четвърти сезон ще се казва „American Horror Story: Freak Show” и действието ще се развива през 50-те години в Джупитър, Флорида (въпреки че снимките ще са в Ню Орлиънс). Джесика Ланг ще играе емигрантка от Германия, която управлява един от последните „freak shows” в страната и заедно с трупата си е готова на всичко, за да се погрижи тяхното шоу да продължи. И за да няма недоразбрали, Райън Мърфи (който както знаете и един от създателите, заедно с Брад Фалчук) държи да подчертае, че не става дума за карнавал или цирк, а специално за „freak show”, което е нещо много специфично и уникално. Както се казва, Gooble Gobble! We accept you, one of us…

Сега, след като отметнахме каквото знаем за действието и къде ще се развива то, да преминем и към актьорите. По принцип за този сериал би трябвало да са ясни, но е важно да сме сигурни, че вече познатите имена се завръщат, а и да знаем дали няма да се появи някой як нов актьор, който да допълни впечатляващите редици. Миналата година към „Джесика Ланг & Со.” Се присъединиха великите Кати Бейтс и Анджела Басет и за наша огромна радост, те ще се завърнат и за „Freak Show”. Сара Полсън, която все повече измества Джесика Ланг (само като екранно време обаче, не като талант или „badass-ness”), Евън Питърс, Ема Робъртс, Денис О’Хеър, Габорей Сидебей, Джейми Брюър и любимата ни Франсис Конрой също ще се завърнат, а към тях ще се присъедини и Майкъл Чиклис, който ще играе баща на Питърс и бивш съпруг на Бейтс.

Ако се чудите защо някои от вече участвалите актьори все пак не се завръщат, въпреки всички приказки за „едно голямо семейство”, Мърфи споделя, че продължава да разговаря с тези, които са участвали в първите три сезона на сериала – Дилън Макдермът и Кони Бритън, например, и въпреки че обикновено има проблеми с наместване на програмата, винаги има шанс и те да се появят за малко. Сигурни сме, че лятото ще изникват още имена, но засега и това не е малко като информация.

Както си е традиция, „American Horror Story: Freak Show” започва октомври месец по FX. Не се съмняваме, че пак по традиция, ще е абсолютно ненормален…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *