Трейлър на „Chef” на Джон Фавро със Скарлет, Дауни, Вергара, Хофман и др.

от на 2014-04-08
 

След трагичния „Каубои и извънземниДжон Фавро реши да си вземе малко почивка от режисирането на кино филми и се отдаде на телевизионни проекти. Сега той се завръща към киното, но с далеч по-скромен и личен проект, каквито правеше преди да се… комерсиализира.

Става въпрос за комедията „Chef”, на която той е режисьор, сценарист и продуцент, а освен това и изпълнител на главната роля. Филмът разказва за готвач, който – след като губи работата си в престижен ресторант – отваря камион за бързо хранене в опит да възвърне изгубения си интегритет и креативност, както и да сбере отново отчужденото си семейство.

Вижте първия трейлър, представен от Open Road Films.

Историята може да е скромна, но пък актьорският състав е като за блокбастър. Предполагаме, че е готино да имаш известни (звездни) приятели, които да се снимат в личните ти проекти.

Chef” не беше посрещнат мега-възторжено на SXSW, но като цяло отзивите са предимно положителни. Общо взето, трейлърът илюстрира точно това – не изглежда като нещо специално, а като приятна комедийка, която да ни поразсее за час-два.

Любимият ни коментар за филма е, че Фавро снима храна така, както Майкъл Бей снима полуразголени жени. И без да искаме да звучим като някакви тъпанари, трябва да кажем, че по фигурата му определено си личи, че Фавро има афинитет към храната.

плакат

Режисьор, сценарист и изпълнител на главната роля в „Chef” е Джон Фавро, а компания му правят Скарлет Йохансон, София Вергара, Джон Легузизамо, Оливър Плат, Боби Канавали, Дъстин Хофман и Робърт Дауни-син.

Премиерата е 9 май.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте