The Signal” е филм, на който попадаме за първи път, което е изненадващо, първо защото е фантастика и то на автора на интригуващия „LoveУилям Юбанк, когото следим отблизо, второ – защото е с участието на звезда от калибъра на Лорънс Фишбърн, и трето –защото (доколкото разбираме) е преминал с доста голям успех на фестивала в Сънданс. Тоест, все неща, покрай които чисто случайно трябваше сме подочули нещичко.

За какво става дума във филма? Ами, не сме съвсем сигурни. Извън най-общите щрихи, сюжетът е обгърнат в мистерия и честно казано, нито визуално пленителният първи трейлър, нито официалният синопсис ни помагат особено да се ориентираме за какво точно иде реч. Това обаче не пречи „The Signal” вече да е в списъка ни с „must see” заглавия, тъй като филмът звучи и изглежда повече от интригуващо.

Преди да видите трейлъра, ето официалния синопсис:

Докато са на пътешествие през Невада, Ник и още двама колежани от „MIT” с афинитет към хакерството се отклоняват от курса си, за да открият компютърен гений, който е проникнал в сървърите на университета им и е разкрил дупки в сигурността. След сериозна конфронтация насред пустинята, триото губи съзнание, а когато Ник се свестява, открива, че е държан в плен. Борейки се да разбере истинските измерения на затвора си, Ник открива, че е част от план, който го е превърнал в ходещ кошмар.

Обожаваме подобни филми и определено оттук насетне няма да го изпускаме от поглед. Нямаме никакви надежди, че ще го видим у нас, така че се надяваме възможно най-бързо да се появи за домашно ползване.

Като допълнение ви предлагаме да видите един тийзър, официалния тийзър постер и няколко снимки.

Режисьор и сценарист на „The Signal” е Уилям Юбанк („Love”), а в ролите са Брентън Туайтс, Лорънс Фишбърн, Оливия Кук, Бо Нап, Робърт Лонгстрийт, Лин Шей, Джефри Грувър и др.

Премиерата е 13 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments