По-късно днес „Entertainment Tonight” ще представят първия трейлър на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction”), с който вездесъщият Майкъл Бей ще рестартира поредицата за гигантските извънземни роботи. Дали към по-добро, дали към по-лошо, или към същото – ще трябва да изчакаме, за да разберем.

Като реклама на събитието „ET” предлагат кратък „announcement” тийзър, който обаче е изграден изцяло от кадри, които вече сме виждали в Super Bowl спота на филма и не съдържа абсолютно никакви сцени от предстоящия трейлър. Честно казано, това малко ни подразни и въобще нямаше да си правим труда да го пускаме – направо щяхме да представим трейлъра, но наравно с него се появи и един нов плакат и решихме, че двете неща заедно си заслужават да драснем два реда, ако не за друго, то поне да ви предупредим за предстоящия трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=ersua_4eA3A

Ето го и бая грозничкия, тотално типичен Марк Уолбърски плакат, на който актьорът е с  типичното си позеващо изражение. Извънземното оръжие също не е много… читаво.

Трансформърс 4 - плакат

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва, докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

Повече за филма, като това кои Аутоботи ще участват в него, можете да откриете в новините ни до момента, а ако сте фенове, непременно се завъртете малко по-късно, за да видите и трейлъра.

Режисьор на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction„) е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Джак Рейнър, Никола Пелц, Келси Грамър, Станли Тучи, Ти Джей Милър, София Майлс, Ли Бингбин и др.

Премиерата е 27 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments