Винс Гилигън и Сингър

Брайън Сингър има доста натоварена програма – още не е приключил съвсем работа по „X-Men: Days of Future Past”, вече е ясно, че възнамерява да режисира следващия филм от франчайза „X-Men: Apocalypse”, а междувременно ще си проветри главата с един бърз ТВ проект. При това крайно обещаващ проект – „Battle Creek” ще събере Сингър, Дейвид Шор и Винс Гилигън, който с „Breaking Bad” ни стана абсолютен любимец и ще си остане такъв, дори оттук нататък да прави само излагации (което просто няма как да стане!).

CBS вече се одобрили първите 13 епизода на „Battle Creek”, който съществува като проект още от 2002. Тогава Гилигън е написал пилота, но телевизията не проявила интерес. Сега, след огромния успех на „Breaking Bad”, CBS са решили да се възползват от проекта, чиито права държат, но Гилигън ще е само изпълнителен продуцент – вероятно е прекалено зает с „Better Call Saul”, който ние чакаме с огромно нетърпение. Това обаче означава, че някой друг трябва да поеме така важните задължения на шоурънър и този човек ще е Дейвид Шор („Д-р Хаус”).

Сингър ще е режисьор на пилота на „Battle Creek”, който проследява две много различни ченгета, които трябва да внесат ред в едноименния град в Мичиган. Въпросът е дали – при липсата на достатъчно ресурси – цинизмът и измамата ще успеят да прочистят улиците или ще имат повече успех с доверие и вяра в доброто. Прочитайки синопсиса ни се струва, че успехът на „True Detective” също може да е допринесъл за възобновения интерес на CBS към „Battle Creek”.

Ще ви държим в течение с развитието на проекта и въпреки че още нямаме информация за премиера, очакваме доста скоро да има новини – пилотът трябва да бъде заснет преди Сингър да започне работа по „X-Men: Apocalypse”, чиято премиера е 27 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *