От няколко дни Fox представят снимки на главните действащи лица от предстоящия си телевизионен сериал „Gotham”, чието действие се развива в комиксова вселена на DC, с фокус върху Джим Гордън, от времето преди да стане емблематичния комисар Гордън, когото всички познаваме от филмите за Батман.

Понеже Fox пускат снимките „на ден по лъжичка”, първоначално мислихме да изчакаме да излязат всички, преди да ви ги представим накуп, но вчера най-накрая се появи Бен Макензи като Джим Гордън и решихме, че си заслужава да отразим каквото има до момента, пък останалите като втора порция или като ъпдейти.

А снимките, които имаме до момента, са вече споменатата на Бен Макензи като Джим Гордън, Шон Пъртуи като Алфред, Камрен Бикондова като Селина Кайл (Жената-котка), Робин Лорд Тейлър като Осуалд Кобълпот (Пингвина) и Донал Лоуг като Харви Бълок. Вижте ги, с по едно много кратко инфо.

Джим Гордън (Бен Макензи) – младо и неопитно ченге, опитващо се да си пробие път сред корупцията и престъпността на Готам.

Алфред (Шон Пъртуи) – бивш морски пехотинец от Лондон и иконом на семейство Уейн.

Селина Кайл (Камрен Бикондова) – тийнейджърка и сирак, Селина е непредсказуем и опитен джебчия.

Осуалд Кобълпот (Робин Лорд Тейлър) – много интелигентен и привидно учтив психопат и садист, който работи за гангстера Мууни.

Харви Бълок (Донал Лоуг) – първият партньор на Гордън и легенда в управлението на Готам.

Предполагаме, че ни предстои да видим снимки и на Дейвид Мазуз като младия Брус Уейн, Забрина Гевара като капитан Есен, Ерин Ричардс като доктор Барбара Кийн и най-важното, Джейда Пинкет Смит като Фиш Мууни, така че, ослушвайте се за ъпдейти.

А сега ето една кратка версия на официалния синопсис.

„Gotham” проследява изкачването на едно ченге през опасната корупция в града и отбелязва раждането на един от най-известните супергерои. Отрасналият в предградията Джеймс Гордън вижда Готъм като бляскав и вълнуващ град, в който баща му някога е бил прокурор. Сега Гордън е детектив от цели две седмици, живее с годеницата си Барбара и се надява да прочисти града. Младият детектив е партньор на грубия, но опитен Харви Бълок и двамата попадат на най-високопрофилния случай в историята на града – убийството на местните милиардери Томас и Марта Уейн. Така Гордън се запознава с 12-годишния им син Брус и с Алфред – иконома на семейството, който сега се грижи за момчето. Опитвайки се да се ориентира в криминалната и правна система на Готъм, Гордън ще се сблъска с опасния гангстер Фиш Мууни, както и с персонажи, които в последствие ще се превърнат в някои от най-популярните злодеи на Готъм. Сред тях са Селина Кайл/Жената котка и Осуалд Кобълпот/Пингвина.

Премиерата на „Gotham” се очаква тази есен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments