„Every second counts” е едно от рекламните изречения на предстоящото завръщане на Джак Бауър в „24: Live Another Day”, което – поне що се отнася до почитателите на Бауър и на поредицата – се отнася с пълна сила и за рекламните промота. Досега сме виждали съвсем картички рекламни клипове (най-дългият е 30 секунди) и всяка секунда с кадри, които не сме виждали до момента, е добре дошла.

Точно затова феновете вероятно ще останат доволни от най-новия трейлър, разпространен от Fox, който е с продължителност от една минута и предлага малко повече подробности около сюжета на 12-епизодния сезон. Също така, той отбелязва и завръщането на полиекрана, който е една от запазените марки на сериала. Разбира се, не сме лишени и от екшън, това все пак е Бауър.

Вижте трейлъра, а веднага след него и един плакат.

http://www.youtube.com/watch?v=b1JtkqrTsU0

плакат

Действието на „24: Live Another Day ще се развива в Англия, където животът на президента на Съединените щати е поставен в опасност. Бауър трябва да жонглира между това да го запази жив и да запази собствената си свобода, тъй като според правителството на САЩ той все още е издирван престъпник.

Премиерата е 5 май по Fox.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments