От години не сме писали нищо (не че е имало поводи) за изключително дълго подготвяния „Mad Max: Fury Road” – който на този етап на български наричаме „Лудия Макс 4” – и точно поради тази причина не можем да пропуснем възможността да ви покажем най-новата (не много качествена) снимка от филма, представяща Том Харди като титулярния герой. Снимка, която реално е едва вторият ни поглед към образа.

Харди определено изглежда добре и сме сигурни, че ще закове ролята. Това обаче е единственият коментар, който можем да направим на този етап – първо, защото по принцип снимките (еле пък тази) не са достатъчни да се правят някакви изводи, и второ, засега нямаме абсолютно никаква официална информация за филма.

Ако искате малко спекулации, предлагаме ви да видите един синопсис, който се появи в нета преди време, но след това бързо-бързо беше изтеглен и най-вероятно е или абсолютен фейк или е някакъв стар вариант на сценария.

Действието в най-новия филм за Лудия Макс, този път изигран от Том Харди, ще се развива преди събитията от втората част. Историята ще запълни празнините около превръщането на Макс от полицейски служител в борещия се за оцеляване в пустошта самотник, когото познаваме от втория и третия филм.

След като отмъщава за смъртта на жена си и сина си, Макс Рокатански напуска MFP (Main Force Patrol) и се превръща в отшелник, борещ се за оцеляване в австралийската пустош, докато цивилизованият свят бавно се срива в следствие на петролната криза и световната война. Разполагащ единствено със своя Pursuit Special, Макс води неспирни битки със страховитите и безпощадни мародери, които обитават постапокалиптичния свят.

Още веднъж правим уточнението, че този синопсис не е официален и може да няма нищо общо с действителността. Какъвто и да се окаже случаят обаче, ние стискаме палци филмът да се е получил.

Режисьор на “Mad Max: Fury Road” е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудият Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зой Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс и др.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *