Не можем да отречем, че доста сме се „хайпнали” по новата „Годзила”, а трейлърът, който видяхме само преди няколко дни, ни надъха дори още повече и в момента жадно поглъщаме всяка една подробност, която се появи в мрежата. Малко сме нещастни, че не знаем повече за сюжета (и колко и кои ще са другите чудовища), но от друга страна се радваме, защото така изненадата и приятните преживявания, когато в крайна сметка видим филма, ще са далеч по-големи.

Все пак информацията не е съвсем липсваща и тук-там изпадат любопитни неща, какъвто е случаят с трейлър „брейкдауна” на Гаред Едуардс, който беше представен от „Empire”. Той не разкрива кой знае какви подробности, но определено има какво да каже и то за някои от ключовите моменти в трейлъра, които направиха впечатление на феновете, в това число и на нас самите.

Сега ви предлагаме да видите и няколко нови снимки от филма, публикувани в последното печатно издание на „Empire”, чиято корица видяхме заедно със споменатия по-горе трейлър, както и една нова сравнителна диаграма, на която може да видите размерите на различните Годзили през годините. Не бихме казали, че снимките са нещо специално, но понеже сме се запалили, няма как да ги пропуснем.

Накрая завършваме малко шеговито с един забавен „mash-up” трейлър на „Годзила”, „Огненият пръстен” и „Breaking Bad”.

http://www.youtube.com/watch?v=NPJF7JUlMfw

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D и IMAX 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *