Следим новия фантастичен проект на УашовскиJupiter Ascending” още от самото му начало и до излизането на първия му официален трейлър бяхме изцяло положително настроени. След него обаче филмът влезе в състояние, близко до това на котката на Шрьодингер, преди наблюдателят да надникне и да види дали е жива или умряла. В момента той съществува като забележителна и вълнуваща космическа опера, която най-малкото изглежда впечатляващо, и едновременно с това – в противоположния край на вероятностните амплитуди – като наистина болезнена трагедия.

Състояние, което не виждаме как би могло да се промени, докато не видим самия филм. В смисъл, не очакваме някой от предстоящите рекламни материали, които ще видим от тук до премиерата му, да наклонят везните в една от двете посоки, просто защото сме сигурни, че няма да видим нищо по-различно от първия или от новия международен трейлър по-долу. Или за да продължим с квантовата аналогия, не че сме сигурни, ами вероятността за това е пренебрежимо малка.

Джупитър Джоунс (Мила Кунис) е родена под нощно небе, предричащо, че е предопределена за велики неща. Вече пораснала, Джупитър сънува звездите, но жестоката действителност е, че животът ѝ е тежък и се състои предимно от чистене на тоалетни и лош късмет. Чак когато генетично подобреният бивш военен Кейн (Чанинг Тейтъм) пристига на Земята, за да я намери, Джупитър започва да разбира съдбата, която я очаква – генетичният ѝ състав я определя като наследница на нещо изключително и тя може да промени космическото равновесие.

Режисьори на „Jupiter Ascending” са Лана и Анди Уашовски, а в главните роли ще видим Мила Кунис, Чанинг Тейтъм, Еди Редмейн, Дъглас Буут, Тъппенсе Мидълтън, Дуна Бае, Джеймс Д’Арси, Тим Пигот-Смит, Шон Бийн и Тери Гилиъм.

3D премиерата на филма е 25 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *