Star Wars

Thunder and Lightning! Един от шефовете на Disney Боб Айгър е споделил преди часове пред „хората с парите”, че има новини, свързани с продълженията на легендата „Star Wars”. Действието в подготвяния от Дж. Дж. Ейбрамс седми епизод ще се развива 30 години след „Завръщането на джедаите” и в този контекст ще има „много познати лица”, които ще се завърнат на екран, присъединявайки се към „триото от нови главни герои”.

Ясно е, че става дума за Харисън Форд, Кари Фишър и Марк Хамил, за които отдавна се носят (и очевидно потвърждават) слухове, а потенциалните нови лица е много вероятно да бъдат избрани измежду Джон Бовега, Ед Спийлърс, Матю Джеймс Томас, Рей Фишер, Джеси Племънс и Лупита Нионго. Нищо чудно спекулациите по въпроса да продължат до месец май, когато се очаква да започнат снимките на новия епизод, в историческите студия Pinewood в Лондон. По план „Star Wars Episode VII” трябва да излезе на екран на 18 декември 2015.

В светлината на „междузвездните” новини надали ще се заинтересувате от другите подробности, които носят приходи в касичката на Мишката – Disney работят по трета част на „Колите”, Брад Бърд най-накрая се е захванал с „The Incredibles 2”, а се обсъжда и възможност за продължаване на историята на „Замръзналото кралство” – в него имало потенциал, пък и ще правят тематичен кът с ледени пързалки в увеселителните паркове. И като казахме „паркове” – по петата част на „Карибски пирати” все още се работи, ала за проекта все още няма зелена светлина, може би се изчаква по-удобен общ кинопейзаж.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *