Нов трейлър и плакати на „Jupiter Ascending”

от на 2014-03-27
 

Най-новият пълен трейлър на фантастичния приказен епос на Уашовски Jupiter Ascending” определено е подобрение спрямо предишните две реклами, които видяхме, но въпреки това не променя странното „квантово” състояние (което обсъдихме миналия път), в което възприемаме филма. Състояние, в което той съществува едновременно като най-яката и добре изглеждаща космическа опера от последните незнайно колко години и като изключително болезнена трагедия. Но може би така е най-добре, тъй като по този начин няма да имаме очаквания за нещо конкретно и ще можем да изгледаме филма непредубедено.

Даам, съвсем определено филмът изглежда визуално впечатляващо – има един-два момента, които са просто фантастични, но историята от своя страна е като взета от „young-adult” произведение от най-ниска категория. А това, че е оригинална, а не базирана на предварително съществуващ медиум, както по-голямата част от съвременните блокбастъри, въобще не ни „топли” – какво значение има, след като лъха на мухъл и на евтинджос?  Също така Мила Кунис е доста зле. Когато до теб доказан дърводелец като Чанинг Тейтъм изглежда наистина изразителен, значи нещо не е наред.

Вижте и два кофти „charachter” постера. Айде, този с Тейтъм не е чак толкова лош, защото той някак се връзва с фантастичния визуален стил на историята, но този с Кунис с пребозалата си физиономия и умопомрачителната си, убиваща всичко детско в нас карирана ризка, е просто ужасяващ.

Джупитър Джоунс (Мила Кунис) е родена под нощно небе, предричащо, че е предопределена за велики неща. Вече пораснала, Джупитър сънува звездите, но жестоката действителност е, че животът ѝ е тежък и се състои предимно от чистене на тоалетни и лош късмет. Чак когато генетично подобреният бивш военен Кейн (Чанинг Тейтъм) пристига на Земята, за да я намери, Джупитър започва да разбира съдбата, която я очаква – генетичният ѝ състав я определя като наследница на нещо изключително и тя може да промени космическото равновесие.

Режисьори на „Jupiter Ascending” са Лана и Анди Уашовски, а в главните роли ще видим Мила Кунис, Чанинг Тейтъм, Еди Редмейн, Дъглас Буут, Тъппенсе Мидълтън, Дуна Бае, Джеймс Д’Арси, Тим Пигот-Смит, Шон Бийн и Тери Гилиъм.

3D премиерата на филма е 25 юли 2014.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте