Нова порция плакати на „Under the Skin” със Скарлет Йохансон

от на 2014-03-13
 

Много накратко: този петък е британската премиера на един от най-очакваните от нас филми за годината „Under the Skin” на Джонатан Глейзър със Скарлет Йохансон в ролята на сексапилно извънземно бродещо по Земята в търсене на човешки жертви.

По този повод Total Film ексклузивно представиха няколко отлични минималистични и сюрреалистични постери, дело на Нийл Келърхаус, който беше автор и на предишния отличен плакат, който видяхме заедно с последните трейлъри на филма.

Вижте и един допълнителен постер от туитър кампанията на A24Films, както и един клип.

В „Under the Skin” Скарлет Йохансон е в ролята на извънземната Лора, дегизирана като хипнотична и естетически перфектна жена. Въоръжена с ненаситна сексуалност, тя броди из изключително красивите и въздействащи пейзажи на Шотландия, търсейки да залови човешки същества, за да ги унищожава и евентуално да ги изпраща на родната си планета. Лора е убийствено ефективна, но с течение на времето е привлечена и в крайна сметка променена от сложността на живота на Земята. С новооткритата човечност и отслабването на извънземното в нея, тя се озовава в сблъсък със собствения си вид. Разказан от нейната гледна точка, филмът представлява един уникален поглед над нашия свят през очите на извънземен пришълец.

Режисьор на „Under the Skin” е Джонатан Глейзър („Sexy Beast” и „Birth”), а в ролите са Скарлет Йохансон, Пол Браниган, Кристоф Хадек, Скот Даймънд и др.

Британската премиера е 14 март, а в Щатите ще се появи на 4 април.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте