Винсент Д’Онофрио и Ирфан Кан

Продължават кастинг попълненията за „Джурасик свят” („Jurassic World”) на Колин Тревъроу – очакваното от години завръщане в света на динозаврите, който за първи път ни бе разкрит от Стивън Спилбърг и Майкъл Крайтън през далечната 1993-та с абсолютната блокбастър класика „Джурасик парк”, но за съжаление, сред имената на актьорите не са нито Сам Нийл, нито големият Джеф Голдблум, когото вместо това вероятно ще видим в „Денят на независимостта 2”.

Но въпреки че не става въпрос за Нийл или Голдблум, новините не са съвсем лоши, защото Deadline съобщават, че един от двамата нови актьора, които се присъединяват към сигурния екип, е любимецът ни Винсент Д’Онофрио, който добре познаваме от „Пълно бойно снаряжение”, „Мъже в черно”, „Клетката” и сериала „Law & Order: Criminal Intent”. Наравно с него застава и Ирфан Кан, когото не харесваме особено, но го приемаме с положителна нотка, тъй като смятаме, че е подходящ за ролята.

Според  The Wrap, които допълват информация на Deadline, Кан ще влезе в ролята на Петел – милиардер и собственик на новия Джурасик Парк, а Д’Онофрио ще бъде главният му финансов съветник, който крие истинската си мрачна същност под маската на нормален семеен човек. В очакване сме да научим още подробности.

Както вероятно знаете, „Джурасик свят” („Jurassic World”) отваря врати на 12 юни 2015 под режисурата на Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Safety Not Guaranteed” („Безопасността не е гарантирана”) Дерек Конъли. Продуценти са Стивън Спилбърг, Франк Маршал и Пат Кроули. Сред сигурните актьори до момента са Брайс Далас Хауърд („Южнячки”), Тай Симпкинс („Железният човек 3”) и Ник Робинсън („The Kings of Summer”). За Джош Бролин нищо не се чува и предполагаме, че нещата са се разпаднали.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *