BMW стартират наново късометражната си поредица „The Hire”

от на 2014-02-23
 

The Hire

Не знаем дали си спомняте рекламната късометражна поредица на BMW „The Hire”, тъй като беше доста отдавна, но ние не сме я забравили, защото идеята и самото изпълнение страшно ни допадаха. Даже наскоро си припомняхме някои от филмчетата. В случай, че сте забравили или не сте попадали на поредицата, в „The Hire” Клайв Оуен е в ролята на шофьор (на BMW, разбира се), който изпълнява различни поръчки на всевъзможни хора.  Всяка една поръчка е отделно филмче заснето от топ режисьор.

Имената зад произведените осем епизода бяха на Анг Ли, Ридли Скот, Гай Ричи, Джон Франкенхаймер, Алехандро Гонзалес Иняриту, Уон Кар-уай, Тони Скот, Джон Ву и Джо Карнахан. В ролите пък се мяркаха звезди като Гари Олдман, Стелан Скарсгард, Рей Лиота, Робърт Патрик, Денис Хейсбърт, Ф. Мъри Ейбрахам, Мадона, Мерилин Менсън, Форест Уитакър, Мики Рурк, Дани Трехо и много други.

Сега Showbiz411 съобщават, че BMW искат да възродят поредицата, само че под леко различна форма. Тя ще носи друго заглавие и този път ще следваме не един, а двама герои. На този етап все още не е известен кастингът, но пък е ясно името на първия режисьор и това е Гюс Ван Сант. Интересен избор и нямаме търпение както да видим неговото филмче, така и да научим имената на другите режисьори.

Докато чакаме допълнителна информация, предлагаме ви да видите всички заснети филмчета от поредицата.

Ambush
Реж. Джон Франкенхаймер

Chosen
Реж. Анг Ли

The Follow
Реж.Уон  Кар-уай

http://www.youtube.com/watch?v=sTUrC2uNhlQ

Star
Реж. Гай Ричи

Powder Keg
Реж. Алехандро Гонзалес Иняриту

Hostage
Реж. Джон Ву

Ticker
реж. Джо Карнахан

Beat the Devil
Реж. Тони Скот

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте